Over de dirigente

Hallo! Mijn naam is Tessa, ik ben 34 jaar oud en woon met mijn vriend en kindje in Haarlem. Sinds 2021 begeleid ik met veel plezier dit gezellige meidenkoor. 

Al van jongs af aan ben ik bezig met samen zingen, ik vind het een van de mooiste dingen die er bestaan.  Ik kwam er al vroeg mee in aanraking op mijn basisschool ‘de Koorschool’ en ben er sindsdien nooit mee gestopt. 

Om nu zelf een koor te leiden vind ik een feest. Een van de belangrijkste dingen bij het werken met een koor vind ik dat er plezier vanuit straalt en met gevoel en expressie een lied over te brengen. Daar werken we dan ook veel aan en dat probeer ik als dirigent ook uit te stralen naar het koor. 

Naast dirigent ben ik onderdeel van de Vocal group ‘Ivy’ (eerder bekend als ‘de Meisjes met de Wijsjes), maak ik muziektheatervoorstellingen voor peuters van bekende prentenboeken en geef ik peutermuzieklessen.