Over Cero Dos Tres

Wij zijn Cero dos tres, een Haarlems popkoor bestaande uit 25 enthousiaste meiden tussen de 25 en 45 jaar oud. Onder leiding van onze fantastische dirigente Tessa Jimmink repeteren wij elke week om een mooi repertoire van pop, rock, jazz en musicalnummers op te bouwen. We vinden het super leuk om samen te zingen, en geven ook een paar keer per jaar een optreden zodat we onze zangkunsten aan jullie kunnen laten horen. In de agenda hiernaast kun je zien wat de geplande optredens de komende tijd zijn.

De meeste liedjes zingen we 3- of 4-stemmig, een enkel liedje a capella, en bij de optredens worden we begeleid door een toetsenist en een percussionist. 

Cero dos tres is opgericht in 2010 door dirigente Willemijn Bonder. De naam Cero dos tres is afgeleid van het Haarlemse netnummer 023 (nul-twee-drie), wat in het Spaans ‘Cero dos tres’ is. 

Heb je interesse om je bij ons koor aan te sluiten? Twee keer per jaar houden we een open repetitie. Je kunt je daarvoor aanmelden, houd onze website in de gaten voor de data of stuur een mailtje naar info@cerodostres.nl!